Skiklær fra SWIX med eget design!

Skreddersy teambekledning fra Swix med eget design! 

 

Vi gjør det enkelt for deg og ditt lag å designe egen teambekledning i teknisk- og komfortabelt materiale fra Swix Teamwear.

 

Om dere er en klubb med potensielle olympiere eller satser på bredde, om dere er en vennegjeng som går et renn i året eller om de ansatte i firmaet ditt liker å se ut som et team når de trener og konkurrerer – uansett er vi riktig for dere. Vi leverer bekledning til store og små grupper som ønsker seg tekniske klær for norske vintre. Fem plagg er alt som skal til for å kunne produsere Swix-teambekledning med eget design.

Fargepalett og stoffprøver fra Swix Teamwear

 

Farge- og stoffprøver

 

Er du/dere usikker på farge- og stoffkvalitet så sender vi gjerne prøver slik at det er mulig å se hvordan klubbens-/teamets farger blir på de forskjellige tekniske materialene som vurderes. Registrer din henvendelse i skjemaet under, eller kontakt salg@original.no

Bekledning for alle forhold og nivåer

 

Vi har fire forskjellige modeller av overtrekkdresser å tilby i team-programmet. I dette heftet kan du kjenne på forskjellen på fronten av plaggene. Alle modellene tilbys til junior, dame og herre, med unntak av Carbonium (som kun kommer i senior). Uansett hvilken modell man velger vil alle i teamet se like ut. Vi sender gjerne farge- og stoffprøver på våre produkter.     

Betal som du vil i nettbutikken

 

Vi gjør det enkelt å bestille og betale. Uavhengig av størrelsen på gruppen setter vi gjerne opp en egen nettbutikk for dere. Da kan alle selv logge inn og bestille. Nettbutikken vil være åpen i den perioden vi blir enige om, og når den stenger blir alle ordrene samlet og sendt til produksjon. Hvert enkelt medlem betaler det de skal, og kan velge om de vil betale med kort eller med Klarna faktura. 

 

Vi leverer dit du ønsker

 

Dere velger selv om hver enkelt skal få varene hjem i posten eller om det skal sendes samlet til ett sted. Sendes det f.eks. til klubbhuset eller firmaadressen, vil alle ordrene være ferdig merket med navn, slik at utlevering vil foregå så smidig som mulig.

 

Kontakt oss!

 

Har du spørsmål eller ønsker å ta i bruk Norges beste teamprogram så hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt for et hyggelig tilbud.

Jeg vil vite mer!

Fyll inn din informasjon under så kontakter vi deg med mer informasjon om innholdet i dette blogginnlegget.