Produksjonen i fabrikken

Teambekledning

TOPP KVALITET – RASKT LEVERT 

 

Vi vet at du trenger utstyret ditt raskt. Et viktig arrangement er rett rundt hjørnet, ditt store sesongmål, en sykkeltur eller en treningsleir. Du ønsker å både se best mulig ut og føle deg best mulig. Vi skjønner det, fordi vi sykler også. Dette er grunnen til at vi har bransjens førende leveringstider, og når vi garanterer din leveringsdato holder vi løftet vårt.

LEVERING

Individuelt tilpasset produksjon av sykkelbekledning er et særdeles høyt kvalifisert erverv, det tar tid og omsorg å konstant levere produkter av topp kvalitet. Vi har over tjuefem års erfaring ved vårt hovedanlegg i Tabor i Tsjekkia, hvor vi arbeider sammen med høyt utdannede syersker. Vi lover at fra det øyeblikket du bekrefter ditt design (og vi mottar innskuddet) sender vi din bestilling så raskt som mulig. Den datoen vi lover å levere vil være den datoen vi holder oss til.

 

DITT DESIGN. VÅR UTFORDRING.

Førsteklasses kvalitet i farge og trykk er sentrale elementer når det gjelder slitesterk spesialsydd sykkelbekledning. Vår sublimeringsprosess krever at design printes på papir før de kan overføres til stoff. For å kunne garantere absolutt kvalitet av overføringen bruker vi Swiss Jetcol papir og italiensk blekk av høy kvalitet. Denne kombinasjonen gir ekstremt nøyaktige resultater på tvers av et bredt spekter av farger og komplekse designs, herav også bilder.

ALT UNDER ETT TAK

Helt siden vi startet opp i 1990 har alle våre produksjoner hatt base ved vårt hovedkvarter i Tabor i Tsjekkia. Det er en by med en stor forkjærlighet for sykling og byen har vært vertsby for flere verdensmesterskap i sykkelcross. Klærne våre er nøye sydd av våre meget erfarne syersker som er utstyrt med de mest moderne og spesialiserte symaskiner. Kombinasjonen av nyeste teknologi og håndverk gir konsekvent den beste kvalitet.

 

 

VÆR DEG SELV

Vi er spesialister på spesialsydd sykkelbekledning. Vi mener at alle bør ha muligheten til å kunne uttrykke sin unikhet gjennom sitt eget karakteristiske design. Enten dette er som en individuell person, en vennegruppe, en sykkelklubb eller en stor bedrift - vår virksomhet er utformet for å imøtekomme alle. Vår minimum bestillingsmengde er enhver kombinasjon av bare 5 hovedplagg. Disse hovedplaggene kan for eksempel være en kortermet trøye, en langermet trøye, bibshorts, jakke og bib-sykkelbukser.

Konkurransedyktige priser. Topp kvalitet. Lav minimum bestillingsmengde. Garantert rask levering. Hvis du behøver hjelp med å få satt ditt design ut i livet, har vi et team med profesjonelle grafiske designere som står klare til å hjelpe deg.

Jeg vil vite mer!

Fyll inn din informasjon under så kontakter vi deg med mer informasjon om innholdet i dette blogginnlegget.