Passion X9

Passion X9

 

ELEGANSE PÅ SYKKELSETET 

 

 

Dette er den fjerde årlige utgaven av vår sommer Passion kolleksjon, og som i de tidligere årene representerer den høydepunktet for vår tilgang til sykkelbekledning. Vi har brukt velprøvde og praktiske materialer som gir deg komfort mens du sykler, men som samtidig er svært funksjonelle. Det er blitt brukt mye tid på detaljer som reflekterende sømmer for økt synlighet og glidelås av topp kvalitet for enkel bruk under sykling.

 

KOLLEKSJON

 

 

Hele kolleksjonen er frisk og moderne og gjør at du både føler deg og ser elegant ut både med og uten sykkel. I alt kan du finne fem fargekombinasjoner til kort- og langermede trøyer til menn samt to forskjellige sommertrøyer. Du kan velge mellom mørk blå eller sort Passion kolleksjon bibshorts.

 

MATERIALE I TOPP KVALITET, SOFISTIKERT SNITT

 

 

Kortermet trøye fra øverste hylle

 

Sykkeltrøyer fra Passion kolleksjonen har alltid vært det beste av det vi tilbyr og denne kolleksjonen er intet unntak. Den nye versjonen av dette fint vevde stoffet med karbonfibre har en enestående oppsugingsevne og puster samtidig perfekt. Materialet føles mykt og er det optimale valget for deg som er på utkikk etter en kombinasjon av enkelhet i design og enestående funksjonelle egenskaper.

 

 

 De viktigste fordelene ved Passion Jersey

 

 • Mykt stoff med karbonfibre sikrer perfekt oppsugingsfunksjon.
 • Aktive sømmer gir bedre elastisitet og en bedre passform.
 • Halvautomatisk glidelås sikrer enkel åpning og lukking.
 • Et bredt bånd nederst på ermet med god ventilasjonsevne sitter perfekt rundt armen uten å klemme.
 • Lettvekt reflekterende silikonkant langs den nederste delen på trøyen.
 • Tre baklommer med en avtakelig vanntett pose til verdisaker.

KOMFORT FØRST

Enestående Bibshorts

Bibshorts regnes ofte som den viktigste delen av sykkelbekledningen for syklister. Hver eneste sykkeltur vil bli en fantastisk opplevelse, også de lange turene, takket være det perfekt utformede snittet på shortsen som er fremstilt av det svært funksjonelle Goffrato materialet og en "3D" padding som gir maksimal komfort. 

De viktigste fordelene ved Passion Bibshortsen

 • Komprimerende Goffrato materiale.
 • Flere lag med flate sømmer som gir en bedre passform.
 • Bena er fremstilt av et svært elastisk materiale.
 • Nye stropper produsert ved bruk av nyskapende sømteknologi.
 • Elastisk og antiskli på bena.
 • Perforert antibakteriell ENDURANCE 3D padding. 

 

NY DIMENSJON FOR KOMFORT

Endurance 3D paddingen gir en ny dimensjon av komfort, takket være dens 3D konstruksjon og ultrahøye tetthetsskum. Det perforerte innlegget i den forreste delen av paddingen gir økt pusteevne og akselererer spredningen av svette. Paddingens overflate er laget av høy-elastisk EIT Carbonium Flash materiale med en antibakteriell og bakteriostatisk overflatebehandling.

 

------------------------------------------------------- 

 

ABSOLUTT LETTVEKTER 

En lettvekter og luftig trøye i sommervarmen

Trøyen uten krage er designet for varme sommerdager når det er over 25 grader, og den vil holde deg tørr og behagelig. Du vil være forberedt til å tåle sommervarmen takket være maskeinnlegg og hurtigtørkende Verano materiale som gir perfekt ventilasjon.

Jeg vil vite mer!

Fyll inn din informasjon under så kontakter vi deg med mer informasjon om innholdet i dette blogginnlegget.