Mathieu van der Poel

 

MATHIEU VAN DER POEL 

 

Mathieu Van Der Poel, Corendon-Circus Cycling Team, er en av de største sykkeltalentene verden har sett. Han har allerede sikret seg både VM- og EM-tittel i sykkelkross og blant dagens ryttere er han kanskje den eneste som kan vinne store sykkelritt i alle disipliner. Dette beviste han under 2019 utgaven av vårklassikeren Amstel Gold Race. 

Med 10 km til mål og over ett minutt frem til utbryterne, Julian Alaphilippe og Jakob Fuglsang, tok Mathieu ansvar og hentet de inn på egenhånd. Den vanvittige opphentingen ble kronet med seier og karrierens hittil største bragd på landeveien. 

 

Med slike resultater skulle man kanskje tro at landeveissykling ble prioritert fremover, men ikke for Mathieu van der Poel. 

 

Frem til og med Tokyo OL i 2020 vil det være sykkelkross og terrengsykkel som får størst oppmerksomhet fra hans side. Med terrengsykling som OL-gren har han store forhåpninger om å lykkes, noe han også har bevist i World Cup-rittene med blant annet seier i Nove Mesto Na Morave i Tsjekkia og andre plass i Albstadt i Tyskland.

 

"For inneværende og neste sesong vil jeg fokusere på sykkelkross og terrengsykkel. Mitt mål er å bli verdensmester i terrengsykling, og å ta OL-gullet i terrengsykling under lekene i Tokyo 2020. Etter 2020-sesongen vil jeg fokusere mer på landeveissykling.»

Mathieu van der Poel 

 

 

 

CORENDON-CIRCUS

 

Mathieu van der Poel sykler for profflaget Corendon-Circus Cycling Team som har KALAS Sportswear som leverandør på sykkelbekledning og tøy. Corendon-Circus laget har også vår norske terrengsykkelstjerne, Petter Fagerhaug, på laget. Corendon-Circus skiller seg ut i sin sykkelsatsning ved at de er mindre disiplinavhenging enn andre profflag. Dette gjør at blant annet Mathieu van der Poel kan satse på sykkelkross, terrengsykkel og landevei. Nyttige erfaringer dras på tvers av disiplinene, noe som kommer hele laget til gode. 

2019-sesongen har startet utrolig bra med en rekke seiere og pallplasser på både landevei- og terrengsykkel, noe som lover godt for resten av sesongen. 

"Vi jobbet med å få signert denne kontrakten over en lang periode, så jeg er personlig veldig glad for at vi kom til enighet og at vi har en avtale om at KALAS skal levere til laget Corendon-Circus og til stjernene som Mathieu. Vi ser frem i mot alle aktivitetene vi vil gjøre sammen.»

 

Ondřej Vobora - Kalas Sportswear marketing department 

"Vi har kjent Kalas Sportswear siden begynnelsen da de kom på markedet i Belgia. Vi har bare hatt god erfaring. I 2018 var det tredje året Kalas leverte bekledning til vår sykkelkross-lag med verdensmester Sanne Cant. Det var derfor helt naturlig å inngå en avtale om at Kalas leverte bekledning til begge våre lag, også hovedlaget med Mathieu van der Poel. For oss betyr Kalas – kvalitet, fart, selvtilitt og vennskap.» 

 

Philip Roodhooft, General Manager of Corendon-Circus

Jeg vil vite mer!

Fyll inn din informasjon under så kontakter vi deg med mer informasjon om innholdet i dette blogginnlegget.