Kalas med ny visuell identitet


 

Ny logo, ny visuell identitet - samme Kalas

 

 

Kalas Sportsweart lanserer en helt ny visuell identitet, med ny logoprofil, slagord, skrifttyper og fargepalett. Den nye profilen reflekterer vår posisjon som en moderne varemerke innen "sport-performance" og som legger innovasjon om viser innovasjon i hjertet under vår utvikling.

Denne filmen forklarer hvorfor det var viktig for Kalas å oppdatere logo og identit. Som syklister har vi alle våre egne ritualer. Noen av dem, som repeterende intervaller på bakken, kan ha en klar og direkte innvirkning på ytelsen på sykkelen. Andre aspekter av våre egne personlige rutiner, som kaffe før sykkelturen, eller pussing av sko etter tur, kan ha mindre tydelige fordeler, men får oss allikevel til å føle oss bedre. Det som fungerer for en, gir kanskje ingen mening for andre.

Det kan hende at vår nye logo ikke nødvendigvis får deg og teamet til å prestere bedre. Det står imidlertid som et symbol på hvordan vi plasserer lidenskap og innovasjon i hjertet av alt vi gjør. Omsorgen og oppmerksomheten som har gått med for å oppdatere og utvikle vår identitet er representativ for hvordan vi skreddersyr alle unike bestillinger og sett. Vi er tilstede for å hjelpe deg med å feire din individualitet og uttrykke kreativiteten din gjennom din egen unike stil.

Bildene over viser allsidigheten til de nye logoene. For første gang har vi nå mulighet til å velge mellom liggende og stående format der det passer best med plassering og draktdesign forøvrig. 

 

Ny logo etter 23 år

 

Den originale Kalas-logoen ble registrert i mai 1996 og har vært varemerke i over tjue land. Siden har over fire millioner produkter båret denne logoen. Selv om den originale logoen er og har vært meget elsket for sin ekte autentisitet, ble den upraktisk i den moderne digitale tidsalder, uten en løsning for stående formater samt vanskelig å lese på digitale flater.

“Dette er et stort øyeblikk i historien vår, fordi vi til nå bare har brukt den samme logoen og etter 23 år har den blitt veldig kjent. Følelsen rundt vårt selskap er som om vi tar farvel med en gammel venn. Så dette er en stor forandring, men vi er veldig glade for det nye utseendet og er sikre på at det vil hjelpe oss å skille oss ut på et veldig overfyltmarked. "  

Josef Filip, CEO 

 


 

Nytt og kraftig slagord 

 

 

Vårt nye slagord “Ride on. Stand Out. ” Er designet for å kommunisere vår posisjon som et teknisk varemerke rettet mot profesjonelle og semi-profesjonelle syklister samt som spesialister innen spesialdesign for lag og klubber. Vi gir lag, klubber/foreninger, bedrifter og enkeltpersoner muligheten til å uttrykke sin egen kreativitet og lidenskap gjennom sitt eget unike design, brakt til live i form av profesjonelle kvalitetsprodukter som er testet og brukt av en rekke verdensmestere på sykkelsetet.

 

 

 

Rødfarge som symboliserer liv og fart

 

 

I tillegg til nye logoer og skrifttype er det en levende ny rødfarge som vi kommer til å bruke i fremtiden, og bytter fra den gamle "brannbil rød" den nye "Kalas rød-oransje".

 

 

Jeg vil vite mer!

Fyll inn din informasjon under så kontakter vi deg med mer informasjon om innholdet i dette blogginnlegget.