Heming Langrenn velger Swix Teamwear fra Original

Et av landets største langrennslag vil fra denne vinteren ha klubbkolleksjon fra Swix. Nå har de åpnet sin teamshop hos Original, som garanterer levering før jul.

 

Heming Langrenn holder til på Slemdal i Oslo, og har Holmenkollen som sin hjemmearena. Klubben har cirka 500 aktive langrennsløpere, og gjør seg bemerket på alle nivåer. – Vi er en breddeklubb som vet hvordan løpere kan bli best, sier arrangements- og markedsansvarlig Karl Fremstad. Han forteller at aktiviteten i klubben er stor rundt Hemingbanen og Hemingseter. De ønsker å være godt synlige i alle konkurranser. – Vi arrangerer jo selv Hemingrennet og Hemingstafetten, hvert år og neste år skal vi være med å arrangere Hovedlandsrennet i nordiske grener, forteller Fremstad. På seniornivå har vi forhåpninger om å ha løpere som representerer Norge og som vil sette sitt preg på NM.

God teamshop-løsning - viktig for valg av leverandør

Når det før vinteren 2019/20 skulle velges ny leverandør av Heming-bekledning, falt valget på Original og Swix Teamwear. Fremstad sier at den gode teamshop-løsningen hadde mye å si. – Når det finnes en aktør med et så proft opplegg på bestilling og levering, var det lett å velge dem. Det frigjør mye tid for administrasjonen hos oss når hvert enkelt medlem kan ordne bestilling og betaling selv i teamshop og Original tar seg av sortering og levering direkte til medlemmene våre. Da kan vi bruke mer tid på det som er viktig for oss – å skape aktivitet og idrettsglede i nærmiljøet vårt.

 

Med medlemmer fra de aller yngste, som mest skal leke, til de som skal kjempe om medaljer i NM, var det store og varierte utvalget fra Swix et annet argument. At Heming hos Original både får tilgang til det tynneste konkurransetøyet og treningstøy som holder barna varme i 15 minus er nødvendig. Fremstad sier de med Swix teambekledning får mange valgmuligheter, noe som er viktig når de har så mange medlemmer med forskjellige behov.

Lykke til med skisesongen!

Det som også er viktig for Heming, er at det ikke skal være kjøpepress. Selv om de nå bytter kolleksjon skal det være greit å bruke tøy fra tidligere. – Vi er veldig opptatt av at ingen skal føle seg presset til å kjøpe nytt, og derfor er også vårt årlige bruktmarked en del av Hemings identitet, forteller Fremstad. Han berømmer Original og salgssjef Ole Christian Fagerli for å støtte opp om den tanken, og at det ikke er krav om at alle må ha alt nytt. – Her har også dialogen med Ole hos Original vært veldig god. I tillegg har vi jobbet tett med designerne, og særlig Camilla Orbraaten, som har hjulpet oss med å lage tilnærmet lik det gamle designet – slik at det ikke blir noe problem å bruke tidligere års klær.  

Nå har medlemmene i Heming Langrenn noen uker på seg til å bestille. Swixtøy i forskjellige materialer og størrelser kan prøves hos klubben i uke 41 og 42. Original lover levering før jul.

 

Langrennstøy med Heming på ryggen – gjerne i kombinasjon med den godt synlige grønne lua – er et velkjent syn i skiløyper langt utenfor løypenettet i Holmenkollen. – Slik skal det fortsette å være, avslutter Fremstad. Medlemmene i klubben er veldig stolte av klubbtøyet sitt, og går med det når de kan.

 

Vi ønsker Heming Langrenn lykke til i nytt klubbtøy de kommende sesongene!

Jeg vil vite mer!

Fyll inn din informasjon under så kontakter vi deg med mer informasjon om innholdet i dette blogginnlegget.