AERO kolleksjonen til herre og dame

Aero kolleksjonen ble skapt med ett eneste mål; å gjøre deg raskere på sykkelen.

AERO Kolleksjon 

Aero kolleksjonen ble skapt med ett eneste mål: å gjøre deg raskere på sykkelen. Dette har vi oppnådd ved å redusere luftmotstanden til din bekledning. Unike kombinasjoner av nøye utvalgte materialer, testet av verdensmestere over flere måneder resulterer i en optimal kombinasjon av stoffer og snitt.

Sortimentet inneholder flere aerodynamiske trøyer og skinsuits som er spesielt optimert for de forskjellige disipliner innenfor sykling; landevei, sykkelkross, bane og terrengsykkel. Kolleksjonen fullføres med Aero strømper og hansker.

AERO Sortiment

AERO Trøye - for landevei, sykkelkross og MTB

Den aerodynamiske trøyen har en kortere front som passer bedre til kroppen din i tuckposisjonen og den er laget av et svært lett og pustende materiale. Den inneholder også en glidelås av høy kvalitet som kan justeres enkelt med en hånd. Ermene har ekstra lengde som gir redusert aerodynamisk motstand. Formen passer perfekt til armen uten at det oppstår rynker og sømmene inneholder en usynlig tape slik at ermet holdes på plass.

 

 

AERO Kortermet skinsuit – for landevei, sykkelkross og MTB

Du kan få alle fordelene ved en aerodynamisk skinsuit, selv under et landevei- , sykkelkross-, eller terrengsykkelritt. Dette er skinsuits som er spesielt designet for utholdenhetsdisipliner gir deg følelsen av å ha et ekstra lag hud, det vil si at du kan konsentrere deg hundre prosent på din prestasjon.

En av de viktigste fordelene ved denne skinsuiten er en hel glidelås som gjør det lettere å ta drakten av og på, og hvis det er nødvendig, ta en liten pause. Den er designet for utholdenhets-disipliner og har derfor tre rommelige lommer på baksiden som er designet for å oppbevare snacks og annet tilbehør.

Bena på denne skinsuiten er fremstilt av vårt elskede Goffrato kompresjonsmateriale som sikrer perfekt komfort i sykkelsetet. Draktens elastiske og lette Brios stoff, kombinert med det innovative Lycra Speed materialet på ermene, bidrar til å redusere luftmotstand.

 

 

AERO Langermet skinsuit – for landevei og bane

Kroppen på drakten består av to svært nøye utvalgte aerodynamiske materialer som har blitt testet på banen av verdensmestere i disiplinen lagforfølgelse. Drakten har vist seg å levere på høyest mulig nivå. Den integrerte nummerlommen på ryggen fjerner behovet for å sette på deltakernumre ved hjelp av nåler og bidrar derfor med å redusere luftmotstanden mens den samtidig forhindrer skader fra nålene. Ben og ermer er utstyrt med intern silikontape som sikrer perfekt passform.

AERO hansker og sokker

AERO Hansker

Takket være vår forlengede Aero-hanske vil du ha minimalt med luftmotstand. De er laget av det samme materialet som hovedelementene av våre skinsuits som sikrer en mer jevn luftstrøm rundt hendene.
Sløyfene under fingrene gjør det lettere å ta av seg hanskene mens det polstrede fôret gir et mer behagelig grep.

 

AERO Strømper

Den øvre delen av strømpene er laget av samme materiale som hovedelementene av skinsuiten for å sikre en mer jevn luftstrøm over ankelen og de nedre områdene på leggen.
Innsiden av kanten på strømpene er fullført med en usynlig silikontape som gir perfekt adhesjon mens sølv i fiberkjernen gir god oppsugingsevne som fjerner svette effektivt.

Alle trøyer og skinsuits fra Aero kolleksjonen fås også i plusstørrelsene 1+, 2+, 3+. Disse er spesielt designet for høye personer og inneholder en ekstra lengde på 6 cm på ermer, ben og kropp.

Jeg vil vite mer!

Fyll inn din informasjon under så kontakter vi deg med mer informasjon om innholdet i dette blogginnlegget.